MVV '69 verslaat Zuid Eschmarke

Geplaatst op 29-04-2012 18:22.

Vanaf het begin was M.V.V.'69 de beste ploeg. Er werden diverse mooie kansen gecreeerd maar scoren bleek toch moeilijk te zijn. Een paar mooie kopballen gingen maar net over het doel van Zuid Eschmarke. Na 35 minuten ging de bal uiteindelijk op de kruising van het doel van Zuid Eschmarke, maar ook nu geen doelpunt. De ruststand bleef 0 - 0.

Na de rust wederom een aanvallend M.V.V.'69 die het Zuid Eschmarke onmogelijk maakte om het spel te maken. Weer diverse uitgespleelde kansen van M.V.V.'69 die nog steeds niet in doelpunten werden omgezet. Toch bleef M.V.V.'69 doorgaan met het aanvallende voetbal. Dit werd in de 70e minuut beloond met doelpunt van Erik Lammerink. Eindelijk was de 1 - 0 een feit. Daarna probeerde Zuid Eschmarke nog met een paar snelle uitvallen de 1 - 1 te forceren, maar de M.V.V.'69 defensie gaf geen krimp. M.V.V.'69 kreeg hierdoor weer een paar mooie kansen , maar het duurde tot de 90e minuut voordat Wim Stevens de wedstrijd besliste met een mooi doelpunt. De stand werd hiermee 2 - 0. Uiteindelijk was dit ook de eindstand. De drie punten bleven in Marle en Zuid Eschmarke mocht blij zijn dat het uiteindelijk geen zes of zeven nul is geworden.

Volgende week de laatste competitie wedstrijd tegen Sp. Rijssen. Als het allemaal mee zit kan M.V.V.'69 nog een plekje stijgen in de eind rangschikking. Dat zou toch heel mooi zijn.