Competitiestart in Daarle levert geen punten op

Geplaatst op 02-09-2012 13:44.

Op deze mooie zaterdagmiddag het begin van competitie tegen Sp. Daarle. Beide ploegen was er alles aan gelegen om geen doelpunt tegen te krijgen. Door beide ploegen werd dan ook maar mondjesmaat de aanval gezocht. In de eerste helft kwamen er voor beide ploegen geen echte scorongskansen. De ruststand bleef 0 - 0. Na de rust een zelfde beeld. Toch was het M.V.V.'69 die de eerste mooie kans kreeg. de bal werd echter naast gekopt. Daarna een duel op de bal in de zestien meter van M.V.V.'69 waarbij de tegenstander bij zijn shirt werd gepakt. De scheidsrechter was onverbiddelijk en legde de bal op de stip. Voor Sp. Daarle geen probleem om in de 60 ste minuut de score te openen. De 1 - 0 was een feit. Daarna ging M.V.V.'69 wat feller in de aanval, maar Sp. Daarle hield goed stand. Zo rond de 70 ste minuut kreeg een M.V.V.'69 speler zijn tweede gele kaart deze middag wegens aanmerkingen op de leiding. Hij kon met rood vertrekken. Daarna werd het voor M.V.V.'69 moeilijk om aanvallend nog wat uit te richten. De verdediging van Sp. Daarle werd niet meer in problemen gebracht en uiteindelijk wist Sp. Daarle in de blessuretijd nog een keer te scoren. Daarmee was het 2 - 0 geworden voor Sp. Daarle en was de wedstrijd gespeeld.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen R.V. uit Rijssen.