Geen punten te halen in Sibculo

Geplaatst op 16-09-2012 21:24.

In de openingsfase was M.V.V.'69 niet goed bij de les. Dit gaf S.V.V.'56 de mogelijkheid om al in de 3de minuut een voorsprong te nemen door een doelpunt van de Kruif. Daarmee was de toon gezet en moest M.V.V.'69 vol aan de bak om deze tegenslag te verwerken. Gaande weg de wedstrijd was het M.V.V.'69 die het betere van het spel had. Er kwamen een paar goede scoringskansen voor M.V.V.'69, maar deze werden niet benut. Dan in de 37ste minuut is het toch Stevens van M.V.V.'69 die Marle terug brengt in de wedstrijd. Vanuit een onmogelijke hoek weet hij de stand weer in evenwicht te brengen. Echter de vreugde is van korte duur want net voor rust is het een verdediger van M.V.V.'69 die de bal volledig verkeerd op zijn schoen krijgt en zo de 2 - 1 voor S.V.V.'56 op het scorebord brengt. Na deze domper is het tijd voor de thee.

Na de rust weer een aanvallend M.V.V.'69 die het betere van het spel heeft. Dit wordt echter niet omgezet in doelpunten. Dan in de 59ste minuut een foutieve pass van een M.V.V.-er die Nijboer van S.V.V.'56 een mooie scoringskans bezorgt. Deze weet hier wel raad mee en de stand is opeens 3 - 2. Daarna gaat M.V.V.'69 nog eens vol op de aanval spelen en S.V.V.'69 beperkt zich verder tot wat afwachtend voetbal en probeert wat tijd te rekken. Het duurt echter te lang voor de 3 - 2 door M.V.V.'69 wordt gescoord. In de 89ste minuut is het Lammerink die de 3 - 2 binnen schiet. Daarmee is de wedstrijd gespeeld en moet M.V.V.'69 zonder punten terug naar Marle. Ook in Sibculo waren ze het er over eens dat M.V.V.'69 toch zeker minimaal één punt had verdiend op basis van het vertoonde spel. Maar ja daar kunnen we weinig mee.