Puntendeling met Quick '20 uit Oldenzaal

Geplaatst op 23-09-2012 14:58.

Direct vanaf de aftrap ging Quick'20 voortvarend van start met snel aanvalsspel. Al in de tweede minuut was het 0 - 1 voor Quick'20. Even later in de achtste minuut werd het al 0 - 2 voor Quick'20. Vertwijfeld vroegen de Marlenaren zich af waar dit toe zou leiden na negentig minuten spel. Echter daarna ging M.V.V.'69 wat meer de aanval zoeken en kreeg ook wat meer grip op het spel. Er kwamen wat kansen voor M.V.V.'69 en in de 24ste minuut was het Dinand Winters die de 1 - 2 binnen wist te tikken. Dit gaf M.V.V.'69 weer moed en opeens kwamen er veel meer kansen voor de Marlenaren, maar ook Quick'20 kwam met snelle uitvallen gevaarlijk voor het doel van M.V.V.'69. Voor de rust kwamen beide ploegen echter niet meer tot scoren.

Na de rust weer een aanvallend M.V.V.'69. En in de 55ste minuut was het Lars Jansen of Lorkeers die de keeper van Quick'20 het nakijken gaf. 2 - 2 werd de stand en M.V.V.'69 was weer volledig terug in de wedstrijd. Daardoor raakten de Oldenzalers toch wat geirriteerd en dit kwam hun spel niet ten goede. Vertwijfeld werd noch wel de aanval gezocht, maar de Marle defensie werd hierdoor niet in verlegenheid gebracht. Dan in de 85 ste minuut een vrije trap voor M.V.V.'69 net buiten de zestien. Dit buitenkansje werd door Ronald Sasbrink snoeihard tegen de touwen gewerkt en kwam M.V.V.'69 op een 3 - 2 voorsprong. Opeens zag het er naar uit dat M.V.V.'69 de volle winst binnen zou halen nadat het begin van de wedstrijd toch heel anders deed vermoeden. Echter ver in blesssurelijd kopte een verdediger van M.V.V.'69 de bal terug op de eigen keeper, maar deze was net zijn doel uitgekomen om de bal te onderscheppen. Hierdoor kwam de 3 - 3 toch op het scorebord. De vraag blijft dan ook heeft M.V.V.'69 vandaag één punt heeft gewonnen of heeft M.V.V.'69 er vandaag twee verloren.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Sp. Rijssen.