Verslag van Sportclub Rijssen - MVV '69

Geplaatst op 30-09-2012 19:40.

Vanaf de aftrap direct twee aanvallende ploegen. Het is Sp. Rijssen die al in de 5e minuut de paal weet te raken. Voor beide doelen komen aardige mogelijkheden, maar de keepers staan hun mannetje. Dan in de 32ste minuut blijkt Lars Jansen of Lorkeers veel te snel voor de Sp. Rijssen verdediger. De verdediger trekt binnen de zestien aande noodrem en de bal gaat op de stip. Dit buitenkansje wordt door Sasbrink benut en is de stand 0 - 1. Sp. Rijssen gaat niet bij de pakken neer zitten en uit een fraaie aanval in de 35ste minuut komt de 1 - 1 op het scorebord. Dan in de laatste minuut van de eerste helft wordt een speler van Sp.Rijssen binnen de zestien tegen het gras gewerkt en ook hier gaat de bal op de stip.  Deze strafschop wordt door Sp. Rijssen binnen geschoten en is de ruststand 2 - 1.

Na de rust een aanvallend M.V.V.'69 die op zoek gaat naar de gelijkmaker. In de 58 ste minuut is het weer Lars Jansen of Lorkeers die veel te snel is voor zijn verdediger. Ditmaal geeft hij de bal af op Lammerink. Deze tikt de 2 - 2 binnen. Daarna weer twee ploegen die voor de volle winst gaan. Dan in de 70 ste minuut krijgt Sp.Rijssen een vrije trap net buiten de zestien. Deze wordt snoeihard binnen geschoten. De stand is hiermee 3 - 2. Weer wordt er door M.V.V.'69 een tandje bijgeschakeld om de gelijkmaker nog te bewekstelligen. Maar dit lukt niet. Dan ver in blessuretijd is het weer Lars Jansen of Lorkeers die zijn verdediger veel te snel af is. Opnieuw wordt Lars binen de zestien tegen de grond gewerkt. Ook nu gaat de bal op de stip. Echter dit buitenkansje om nog een punt mee te nemen bij Sp Rijssen wordt niet benut. Hiermee is de wedstrijd gespeeld en moet M.V.V.'69 zonder punten terug naar Marle.