Duidelijk krachtsverschil tussen MVV '69 en Achilles Enschede

Geplaatst op 14-10-2012 21:08.

Achilles Enschede ging vanaf de aftrap direct in de aanval. Ze kregen al direct een paar goede mogelijkheden waarbij één keer de doelpaal voor M.V.V.'69 een vroege treffer verhinderde. Gaandeweg de eerste helft kreeg ook M.V.V.'69 wat kleine kansjes maar scoorde niet. Halverwege de eertse helft werd de linksbuiten van M.V.V.'69 binnen de zestien door twee man van Achilles Enschede onderuit gehaald, maar een strafschop kwam er niet. Dan in de 40ste minuut is het Achilles En. die door een geplaatste bal van ter Horst op 1 - 0 komt. Dit is ook de ruststand. Na rust weer een aanvallend Achilles En. en al in de 47ste minuut is het weer ter Horst die de 2 0 binnen schiet. In de 56ste minuut is het weer ter Horst die de 3 -0 mag maken na een goed uitgespeelde aanval. Daarmee is de wedstrijd eigenlijk wel gelopen en moet M.V.V.'69 zich veelal beperken tot verdedigen. Er wordt nog wel geprobeerd om met lange ballen naar voren de spitsen te bereiken, maar veel gevaar voor het Achilles Enschede doel levert dit niet op. Wel is het Achilles En. die rustig doorgaat met aanvallend spel. In het verdere verloop is het Kloosterman van Achilles Enschede die nog drie keer het net weet te vinden. De eindstand komt hiermee op 6 - 0 en is Achilles En. de terechte winnaar deze middag.
Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma.