Winst tegen nieuwkomer DRC '12

Geplaatst op 04-11-2012 14:17.

M.V.V.'69 begon geconcentreerd aan de wedstrijd en gaf D.R.C.'12 niet de mogelijkheid om snelle combinaties op te zetten. Al in de derde minuut gaat de D.R.C.'12 keeper in de fout en Lammerink weet de bal te bemachtigen. Voor hem een koud kunstje om al vroeg in de wedstrijd de 1 - 0 voorsprong op het scorebord te brengen. Vervolgens gaat M.V.V.'69 goed door op de ingeslagen weg. Een hoge bal voor het doel van D.R.C.'12 wordt slecht weggewerkt en in de veertiende minuut kan Grefelman hierdoor de 2 - 0 binnen tikken. Daarna vindt ook D.R.C.'12 het tijd om wat terug te doen. Met goede en snelle combinaties wordt het doel van M.V.V.'69 gezocht. maar de defensie van M.V.V.'69 weet dit prima op te vangen. Dan in de 37ste minuut een vrije schop net buiten de zestien van M.V.V.'69. Deze bal wordt door Gokyluk strak binnen geschoten en komt de stand op 2 - 1. Hiermee is het weer een wedstrijd met mogelijkheden voor beide doelen. Dan in blessuretijd van de eerste helft weer en hoge bal voor het doel van D.R.C.'12. Deze wordt uiteindelijk door Poots tot doelpunt verwerkt. De stand is hiermee 3 - 1 voor de Marenaren. Dit is ook de ruststand. Na de thee probeert D.R.C.'12 met mooi voetbal en snelle combinaties de stand nog om te buigen. Maar de Marlenaren geven geen krimp. Dan gaat D.R.C.'12 wat meer op de man spelen. Dit levert geen mooi voetbal op, maar wel de nodige gele kaarten. M.V.V.'69 gaat wat meer op de counter spelen en in de 58ste minuut is het Lars Jansen of Lorkeers die na een snelle uitval de 4 - 1 binnen schiet. Hiermee is de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld en komt de M.V.V.'69 defensie niet meer in problemen. De eindstand blijft 4 - 1.