ASV '57 neemt royaal afstand van Marle

Geplaatst op 11-11-2012 20:01.

Vanaf het begin een aanvallend M.V.V.'69. Al in de tweede minuut levert dit een mooie mogelijkheid op, maar deze kans wordt ruimschoots gemist. Zo rond de 20ste minuut wordt een hoekschop door M.V.V.'69 bijna omgezet in een doelpunt. de bal beland op de lat. Daarna komt A.S.V.'57 wat nadrukkelijker naar voren en in de 30ste minuut verliest de verdediging van M.V.V.'69 ter hoogte van de middellijn de bal. Edel van A.S.V.'57 heeft de vrije doortocht en maakt de 1 - 0 . A.S.V.'57 gaat daarna door met aanvallend voetbal en in de 38ste minuut is het Blokhuis die een snelle aanval omzet in een doelpunt voor A.S.V.'57. 2 - 0. Vlak voor de rust weer een goede aanval van A.S.V.'57 en ter Beek laat de 3 - 0 aantekenen voor A.S.V.'57. Dit is ook de ruststand.
Na de thee gaat M.V.V.'69 het proberen met een extra aanvaller om de stand nog om te kunnen buigen.

Dit lijkt aardig te lukken want in de 53 minuut is het Lammerink die de 3 - 1 op het scorebord brengt. Daarna komen er nog een paar mooie kansen voor de Marlenaren, maar doelpunten levert dit niet op. In de 63ste minuut krijg de Marledefensie de bal niet weg en wederom Edel van A.S.V.'57 weet hieruit te scoren. Het is 4 - 1. Daarmee is de weerstand van M.V.V.'69 gebroken en kan A.S.V.'57 gaan werken aan een grote uitslag. In het verdere verloop van de wedstrijd scoort ter Beek nog 3 keer en ook Edel neemt er nog een voor zijn reening. de eindstand wordt 8 - 1 voor A.S.V.'57.