"El Clásico" eindigt in het voordeel van Daarle

Geplaatst op 02-12-2012 15:23.

Deze middag de derby tussen Marle en Daarle. Beide ploegen wilden vandaag niet verliezen. Er werd aftastend aan de wedstrijd begonnen. Er kwamen dan ook niet veel kansen voor beide doelen. Gaandeweg de eerste helft was het Sp. Daarle die het betere van het spel kreeg, maar de defensie van M.V.V.'69 stond zijn mannetje. De ruststand bleef 0 - 0. In de tweede helft weer een afwachtende houding van beide ploegen. Echter nu was het M.V.V.'69 die het betere van het spel had. Er kwamen ook wat mogelijkheden, echter gescoord werd er niet. Dan in de 87ste minuut lijkt M.V.V.'69 de verdiende voorsprong te nemen. Een snoeihard schot gaat via de lat over het doel. het blijft 0 - 0. Weer een minuutje later krijgt de Marle defensie de bal voor het doel niet weg en Kamphuis kan simpel de 0 -1 voor Sp. Daarle aan laten tekenen. Even later krijgt Sp. Daarle een hoekschop en deze bal wordt bij de eerste paal binnen gekopt door Schumer van Sp. Daarle. De stand is daarmee 0 - 2 geworden. Dit wordt ook de eindstand. Daar waar het leek dat M.V.V.'69 de volle winst binnen zou halen was het toch Sp. Daarle die de punten mee mocht nemen naar huis.