Puntendeling met DRC 2012

Geplaatst op 14-04-2013 21:46.

Al in de 4de minuut is de de stand 1-0 door een benutte strafschop van Hondebrink.  De buitenspeler op links stond buitenspel, maar dit werd genegeerd. Vervolgens wordt de bal voorgezet en in het strafschopgebied krijgt een verdediger de bal tegen zijn arm. Een vroege domper voor de Marlenaren. Daarna een op en neer gaand spel met weinig mogelijkheden voor beide ploegen. In de 34 ste minuut komt er van DRC 2012 een lange bal naar voren, welke onderweg nog wordt aangeraakt door een speler van M.V.V.'69. op het moment van spelen stond de man van DRC 2012 buitenspel, maar de grensrechter van M.V.V.'69 was dit even ontgaan. Voor Propesis geen probleem om de 2 - 0 binnen te schieten. Sorry boys mijn fout. Dan gaat M.V.V.'69 wat meer druk zetten en in de 41ste minuut maakt Erik Lammerink de 2 - 1. Dit is ook de ruststand.  In de tweede helft gaat M.V.V.'69 op zoek naar de gelijkmaker. Maar dit wil niet echt lukken. Wel krijgt DRC 2012 hierdoor wat mooie mogelijkheden, maar ook zij scoren niet. Dan in de 58 minuut scoort Jelle Grefelman zijn tweede gele kaart deze middag en kan gaan douchen. Daarna neemt de druk van DRC 2012 toe, maar dit geeft ook counter mogelijkheden voor de Marlenaren. In de 70 ste minuut levert dit een vrije trap op voor de Marlenaren net buiten de zestien. oor Ronald Sasbrink geen probleem om de 2 - 2 binnen te schieten. Daarna is het betere van het spel voor DRC 2012, maar zij weten dit niet om te zetten in doelpunten. de eindstand blijft 2 - 2 .