Streekderby met ENC'09 onbeslist

Geplaatst op 17-04-2013 21:25.

Deze avond moest M.V.V.'69 een aantal basisspelers missen door blessures. Dit was in de wedstrijd ook goed te zien, want M.V.V.'69 kon de wedstrijd niet naar zijn hand zetten. De beste kans in de eerste helft was voor E.N.C.'09, maar deze bal gaat via de paal het veld weer in. Dan vlak voor de rust gaat ook een doelpoging van M.V.V.'69 via de paal naast het doel. Veel meer valt er eigenlijk niet te melden over de eerste helft. de ruststand blijft 0 - 0. Na de thee gaat M.V.V.'69 op zoek naar een doelpunt en krijgt hiervoor ook een paar mooie mogelijkheden. Maar ook E.N.C.'09 doet van zich spreken en krijgt wat mogelijkheden. Het eerste doelpunt valt in de 71 ste minuut. Het is Wim Bakhuis die voor M.V.V.'69 de score opent en de stand op 0 - 1 brengt. Daarna een paar goede scoringskansen voor M.V.V.'69 om afstand te nemen van E.N.C.'09. Maar het blijft 0-1. Dan gaat E.N.C.'09 wat meer aandringen en in de 82 ste minuut is het Schutte van E.N.C.'09 die de 1 -1 scoort. Dit geeft E.N.C.'09 goede moed en er komen kansen voor E.N.C.'09 om op voorsprong te komen. In de 87ste minuut is het dan toch E.N.C.'09 die de 2 - 1 maakt via H. Kleinnagelvoort. De wedstrijd lijkt gespeeld, maar M.V.V.'69 geeft niet op. Dan in de 90ste minuut gaat een speler van M.V.V.'69 neer binnen de zestien en gaat de bal op de stip. Voor Erik Lammerink geen probleem om de gelijkmaker te maken. De stand is hiermee 2 - 2 en de wedstrijd is gespeeld.