RV - MVV: 0 - 7

Geplaatst op 21-04-2013 17:02.

Deze middag mocht M.V.V.'69 de wedstrijd beginnen met de aftrap. In het begin mocht R.V. wat speldeprikjes uitdelen in aanvallend opzicht, maar de Marle defensie werd niet in verlegenheid gebracht. Daarna neemt M.V.V.'69 het initiatief en in de 25ste minuut is het Chiel Jansen of Lorkeers die de score opent. 0 - 1. In de 32steminuut schiet Leon Jansen of Lorkeers de 0 - 2 binnen. Een minuutje later is het weer raak. Dit keer is de doelpuntenmaker Rick Heisterkamp. 0 - 3 voor M.V.V.'69. Dit is ook de ruststand. Na de thee is het weer M.V.V.'69 die de aftrap neemt. Dit blijkt geen probleem te zijn, want de wedstrijd gaat gewoon door. In de 47ste minuut is het al weer raak en Erik Lammerink schiet de 0 - 4 binnen. De Rijssenaren beperken zich inmiddels tot het verdedigen van het doel en Marle kan gewoon doorgaan met aanvallen. Dan is het Lars Aitink die in de 70ste minuut de bal tegen de touwen schiet en de stand op 0 -5 brengt. In de 75ste minuut is het weer Erik Lammerink die scoort en inmiddels is het al 0 - 6 geworden.  Hierna weten de Marlenaren nog één keer te scoren. Dit keer is het Jelle Grefelman die op zijn nieuwe pantoffeltjes de 0 - 7 binnen kopt. De bal verdwijnt in de verre hoek.  Hiermee is de eindstand bereikt en gaan de punten mee naar Marle.