Kampioenschap gaat aan Dames1 voorbij [foto's]

Geplaatst op 20-05-2013 19:54.

Zaterdag 18 mei speelden de dames van MVV '69 een belangrijke wedstrijd tegen Enter Vooruit dames 1. Voor Enter was dit al een kampioenswedstrijd, maar de dames van MVV maakten ook nog kans op de titel. Als MVV deze wedstrijd won, zouden ze nog één beslissingswedstrijd moeten spelen tegen Enter Vooruit aangezien dan het punten aantal gelijk was. Zowel voor MVV als voor Enter een spannende wedstrijd.

Om 14.30 klonk het beginsignaal en na 1 min op de klok stond Enter al met 1-0 voor. Hierna werd het 1-1 door een doelpunt van Annerieke en uiteindelijk ook 2-1 voor MVV, doelpunt van Sandra. Vlak voor rust scoorden de Enternaren de 2-2. In de rust allemaal een beker thee en een banaan en vol goede moed gingen we de 2e helft in. Spannend spannend.. Marle scoorde de 3-2 maar helaas werd deze afgekeurd dus nog geen voorsprong en enkele minuten daarna scoorde enter dus wel de 2-3. Lang ging de bal van de ene kant naar de andere kant, kansen aan beide kanten en rond de 75e minuut scoorden we dan toch eindelijk de 3-3, doelpunt van Lisanne. Nog 15 min op de klok, we hebben het geprobeert maar de bal kwam niet in het goal van enter en ook niet in het goal van Mvv en was de eindstand 3-3, hier had enter genoeg aan en ging het kampioenschap aan onze neus voorbij.
Enter vierde een feestje(logisch), maar wij hebben ook nog ff een aantal champagneflessen los getrokken omdat we het toch goed gedaan hebben dit seizoen!

Via deze weg willen wij Enter Vooruit nog eens feliciteren met het kampioenschap! We zijn als eervolle 2e geëindigd en nu is het afwachten of we promoveren naar de 4e klasse.

Na de wedstrijd hebben we nog even gezellig geBBQt met de nodige drankjes, gezelligheid en... lachtherapie! HAHA
Nu nog even een paar weken/maand door trainen en dan zijn we klaar voor volgend seizoen!
Na de zomerstop zal ons team flink uitbreiden want een stuk of 5 dames die terug komen uit een blessure, verhuizing, of weer terug komen bij MVV '69 zullen dan weer spelen, dus dan gaan we er helemaal voor!

Ook stopt Herald, één van onze trainers ermee. Herald bedankt voor de trainingen/coaching dit seizoen!!!