MVV '69 verliest nipt

Geplaatst op 13-10-2013 19:26.

(Via HOI Centraal) Op zaterdag stond de wedstrijd MVV'69 - Rijssen Vooruit op het programma. Van minuut 1 tot minuut 90 leverden de spelers een mooie strijd.
MVV kwam op een mooie 2-0 voorsprong. Nog voor rust knalden de kwalitatief goede Rijssenaren er 2 in. De spelers konden thee gaan drinken bij een 2-2 ruststand.
Na rust veranderde het spelbeeld niet. Veel strijd aan beide kanten en bij vlagen aantrekkelijk voetbal zorgden tot aan de 86e minuut voor een stand van 3-3. In de 87e minuut maakte Rijssen Vooruit de 3-4. Hierna volgde een hectische slotfase wat nog leidde tot een schot op de paal van MVV.
MVV verliest in een mooie wedstrijd. Toch kunnen trainer en spelers tevreden zijn over het vertoonde spel. Het doelpunten maken moet toch beter, want week na week mist MVV grote kansen.
Wat verder nog opvallend was in de wedstrijd, was dat de scheidsrechter een uitmuntende pot heeft gefloten en de complimenten verdient.