B1 wint in laatste seconden

Geplaatst op 27-10-2014 18:57.

Om 10:45 uur trapten we af tegen de Zweef B3. De eerste helft kwamen we al vroeg op een 1-0 voorsprong. We voetbalden goed en we maakten er nog 2 doelpunten erbij (3-0). Net voor rust wist de Zweef nog wat terug te doen en het werd 3-1. Dat was ook de ruststand. Na rust was de Zweef die het spel maakte, het werd 3-2. Wij scoorden nog de 4-2 uit een vrije trap. Maar de Zweef wist door te zetten en het werd 4-3. Niet veel later ook 4-4. Maar nu komt het, In de allerlaatste seconden van de wedstrijd kwam er nog 1 lange bal vanuit de verdediging. De bal schoot door de verdediging van de Zweef heen en kwam voor de voeten van onze spits.  En die wist het goed af te maken, 5-4. Een zwaar bevochten wedstrijd, maar toch 3 punten!!!!