Zaterdag 8 november 10:30 te Hardenberg.

De wedstrijd HHC Dames 2 tegen MVV'69 Dames 1.

Middenveld: Tallechien Sandra Gea
Aanval: Nymphe Lisanne Gerlinde
Bank: Annina Dionne Anja
Staf: Hermi (ipv Herald) Gerdien (vlagger) Marije en Marlot (leidsters)

Het zonnetje schijnt lekker op deze herfstmorgen. MVV begint goed! In de eerste minuut schiet Lisanne al de 1-0 in voor Marle door een mooie voorzet van Gea. MVV zette veel druk en in de 3e minuut scoorde Gerlinde al de 2-0! In de 7e minuut moest Nymphe helaas het veld verlaten na een onhandige snoekduik op de keeper. Anja nam haar positie over. Na een goede opening zakt Marle iets af maar daar kwam Sandra met een goede aanval, helaas ging deze naast. HHC deed ook een poging maar gelukkig had Gonneke een goede redding. In de 20e minuut kreeg Lisanne een mooie voorzet van Gea en dit werdt de 3-0! Helaas scoorde HHC 5 minuten later de 3-1. Maar MVV kwam in de 35e minuut terug en Gea schoot de 4-1 in! Na 45 minuten scoren de Dames van MVV maar helaas werdt deze afgekeurd door buitenspel..

In de tweede helft kwam Dionne er in voor Lisanne. HHC begint sterk aan de tweede helft. Maar in de 55e minuut scoorde Gea de 5-1 voor MVV! Tallechien werd gewisseld en Annina nam haar plek in. Er zijn weinig kansen aan beide zijden. In de 80e minuut gaf Gea een goede voorzet aan Lisanne en scoorde Lisanne de 6-1! MVV speelt de laatste minuten uit met een mooi samenspel.

Al met al een goede wedstrijd met veel doelpunten. De 3 punten gaan weer naar Marle! Dit maakt dat we tot nu toe nog de koplopers zijn.

22 november spelen we uit tegen Hardenberg'85 supporters zijn van harte welkom!