Mooie teamprestatie van de F1

Geplaatst op 22-11-2014 14:26.

Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer 2 op het programma: Kloosterhaar F1.  Na de verloren wedstrijd vorige week tegen de nummer 1 (deZweef) bleken de spelers gebrand deze wel te winnen. MVV`69 F1 begon deze wedstrijd als 3e op de ranglijst.

Het bleek een mooie en gelijkwaardige wedstrijd te worden waarbij er door beide partijen kansen werden gecreëerd maar ook er ook een sterke verdediging stond bij beide ploegen. Kloosterhaar tekende als eerste aan voor een doelpunt: 1-0. Vervolgens was 1 van de nieuwste spelers van de F1, Lieke Pekkeriet na een mooie sprint dichtbij haar eerste doelpunt, helaas werd deze net gekeerd. Even later was het wel raak via de aanvoerder, Kristian Reefhuis: 1-1. Daarmee gingen we de rust in.

De tweede helft bleek MVV`69 steeds sterker te worden al waren er ook kansen voor Kloosterhaar. Dankzij een sterk verdedigend blok van Brian Beverdam en Daniel Koldewee hield de verdediging goed stand en wist Kloosterhaar niet te scoren. MVV `69 deed dat uiteindelijk wel: Manoah van Ketel scoorde 10 minuten voor tijd de 2e voor MVV`69: 1-2. Door als team er allemaal voor te blijven gaan konden na het eindsignaal de armen in de lucht: de winst bij Kloosterhaar was een feit. Complimenten voor deze teamprestatie!