F1 sluit veldcompetitie af met een 2e plaats

Geplaatst op 29-11-2014 19:17.

Vandaag was de laatste wedstrijd voor de F1 van Mvv`69 in de competitie voor de winterstop. Doel was uiteraard winnen en behoud van de 2e plaats. Het kampioenschap zat er helaas niet meer in, de zweef was hiervoor al te ver uitgelopen. Lemelerveld moest nog wel even verslagen worden om de 2e plaats veilig te stellen.

De start oogde wat rommelig en spelers leken elkaar nog niet goed te kunnen vinden. De F1 zette desondanks als team goed de schouders onder de wedstrijd. Daardoor stond het al snel 2-0 voor maar deed Lemelerveld nog wel wat terug door de 2-1 te scoren. Daarna drukte de F1 door en werd er een zeer mooie goal gemaakt door Twan Veurink die attent reageerde op een uittrap van de keeper, zonder twijfel schoot Twan de bal meteen terug het doel in. Uiteindelijk gingen we de rust in met een 4-1 voorsprong, een comfortabele voorsprong dus.

De 2e helft bracht weer nieuwe spelers in het veld: Rik Lohuis maakte plaats voor zijn zus Lieke Lohuis beide op het middenveld spelend. Mvv`69 wist wederom dankzij een sterke verdediging en keeper Daniël Heuver het doel verder 'schoon' te houden en ging als team steeds beter samen spelen, er werden een aantal mooie combinaties gezien op het middenveld. De snelheid van Luc Stobbelaar en gretigheid van Danny Beverdam kwamen goed van pas. Met een aantal schoten waren zij ook vandaag dicht bij een doelpunt. Dankzij 2 doelpunten in de 2e helft werd uiteindelijk de uitslag bepaald op 6-1. De F1 kijkt terug op een mooie competitie voor de winterstop en maakt zich nu klaar om de zaalcompetitie in te gaan, hopelijk kunnen we daar de mooie lijn doorzetten!