2014 aju

Geplaatst op 16-12-2014 19:15. Laatst gewijzigd op 22-01-2015 22:53.

Zaterdag 13 december half 3 s’midags, Mvv’69 1 – S.C. Lemele 1 staat op het punt van beginnen. Marle en Lemele voetbalden de afgelopen jaren al geregeld tegen elkaar. Lemele staat op de 1e plek en heeft hun zinnen gezet op promotie, Mvv staat op de 14e plaats en probeert daar zo spoedig mogelijk vanaf te komen. De wedstrijd stond onder leiding van de heer Arindell uit Den Ham.

 Mvv’69 startte in de volgende formatie:

Doel: Remco Haselhorst

Achterhoede: Jasper Bosch, Dennis van de Boom, Jelle Grefelman(c), Wim Stevens

Middenveld:Rick Heisterkamp, Jeroen Thijs, Patrick Jaspers

Voorhoede: Stefan Eektimmerman, Ronald Sasbrink, Jordy Bannink

Bank: Niek Stokman, Erwin Poots, Jarno Thijs

Staf: Bert Huesken (Trainer), Jan Sasbrink (Leider), Gerrit Hemmink (Vlagger), Marieke Schonewille (Verzorgster)    

Afwezig:Erik Lammerink (Geblesseerd)

Lemele nam het initiatief in de 1e helft, de bal werd vlot rond gespeeld en Lemele naderde de 16 van Mvv. Alleen daar hield het dan ook wel op, echt grote kansen kregen de blauw witten niet. Daar kwam na een half uur voetbal verandering in, Lemele speelden een bal diep op hun spits. Gerrit vlagde voor buitenspel, dit werd genegeerd door scheidsrechter Arindell. Dit was de kans voor Lemele om 0-1 te maken, dit lieten zij dan ook niet na en Mvv keek tegen een achterstand aan.

Frustratie aan de Marler zijde maar dat mocht niet baten. Lemele maakte dankbaar gebruik van de verwarring bij Mvv. Na een aanval van Marle schakelde Lemele vlot, met een over tal melde zij zich voor het doel van de Marlenaren. Het schot kon nog gekeerd worden maar deze kreeg hier door een curve die ervoor zorgde dat de bal in het doel belandde.

Zwaar gefrustreerd en bestolen zocht Mvv de kleedkamer op. De sfeer in die kleedkamer was niet om over naar huis te schrijven. Spelers konden hun gal spuwen en daarna gaf trainer Huesken al gauw aan dat het tijd was om de mouwen op te stropen. Snel de aansluiting zoeken en werken voor een resultaat.

Mvv ging vol goede moed het veld op. Mvv oogde in de openingsfase van de 2de helft nog wat warrig. Maar hier voetbalden de Marlenaren zich overheen en de aansluitingstreffer leek een kwestie van tijd. Maar dat ging helaas niet door, een verkeerde aanname halverwege de eigen stelde Lemele in staat de bal voor het Marlese doel te krijgen en af te werken. 0-3 de wedstrijd leek gespeeld.

Maar Marle ging voor hun laatste kans en voetbalden zich naar voren. Wim Stevens gaf een splijtende pass door de verdediging van Lemele. Stefan Eektimmerman snelde de bal achterna en kreeg deze eerder dan de Lemeler doelman te pakken. De doelman werd omspeeld en Stefan werkte zette de stand op 1-3. Was er dan nog wat mogelijk voor Marlese 1e 11 deze middag.

Nee was het antwoord de tijd tikte verder en Mvv slaagde er niet in om vaker te scoren. Lemele scoorde daarin tegen wel, een voorzet werd heelaas verkeerd ingeschat door een verdediger van Mvv hierna was het voor de spits van Lemele een koud kunstje. Na 90 minuten vond scheidsrechter Arindell het mooi geweest en floot hij voor het laatst deze middag.

Mvv gaat dus met een stevige nederlaag de winterstop in. Dit hadden we ons compleet anders voorgesteld, de stijgende lijn van de laatste weken kon helaas niet doorgezet worden. De laatste plek in de competitie is momenteel de stek waar het 1e van onze mooie vereniging bivakkeert. Dit moet beter in 2015, er zal een flink schepje boven op moeten. Hier zal op de training aan gewerkt moeten worden, hopelijk zal ook de trainingsopkomst in 2015 verbeteren.

Zaterdag 24 januari hervatten wij de competitie thuis tegen de Blauwwitters uit Borne, wij spelen deze zaterdag thuis en de wedstrijd vangt om 14.30 aan.

Supporters bedankt voor uw steun in 2014 wij hopen u in 2015 weer te begroetten.

Prettige feestdagen en hopelijk tot ziens in 2015,

Het 1e