Geplaatst op 18-02-2015 17:40. Laatst gewijzigd op 18-02-2015 17:43.

Middenveld: Germa, Sandra, Gea

Aanval: Annina, Lisanne, Gerlinde

Wissels: Melissa, Lieke, Nymphe

Staf: Herald (trainer), Gerdien (vlagger) Marije (leider)

Na een aantal uitgestelde wedstrijden in verband met het winterweer, moest het vandaag maar eens weer gebeuren. De dames van MVV konden weer aan de bak, de eerste wedstrijd na de winterstop was een feit. Dit keer waren onze tegenstanders de dames uit Sibculo. Een bekende tegenstander van een paar seizoenen terug, we waren ons ervan bewust dat dit geen gemakkelijke middag zou worden. Voor ons de uitdaging om onze koers verder uit te zetten en onze 9e overwinning op rij te pakken.

De wedstrijd begon rommelig, het was aftasten aan beide kanten. Totdat ineens uit de kluts de bal achter de keeper van SVV verdween. Eigen doelpunt, 1-0 voor MVV! Het was zeker in de eerste 35 minuten geen best voetbal. Af en toe goede acties, maar vele van deze kwamen ook niet aan zoals normaal wel het geval was. De passes net te slordig of te hard, bal op de paal of lat, het zat allemaal niet mee. Maar hoe dan ook we zouden de 3 punten thuis houden. Dan in de 28e minuut scoorde Sandra uit een goede voorzet van Anja, 2-0 voor MVV! Het goede voetbal van de afgelopen wedstrijden kwam toch weer met vlagen om de hoek kijken. Maar met de fysieke tegenstand van de dames van SVV was deze wedstrijd nog niet zomaar gewonnen. Net voor rust valt toch nog de 3-0 voor MVV! Door een atletische beweging van onze spits Lisanne die net terug is van een blessure, konden we met een fijn gevoel de rust in gaan.

Uiteraard was iedereen niet tevreden over het spel, dit zou dan zeker de 2e helft verbeterd moeten worden. Vooral voor de vele supporters die ons kwamen aanmoedigen op deze prachtige zonnige zaterdagmiddag. Over de 2e helft valt niet zoveel te zeggen, het vervolgde de 1e helft met nog een ere treffer voor de dames van SVV in de 80e minuut.

Al met al geen beste wedstrijd, maar wel 3 punten in the pocket!

MVV69 Dames 1 – SVV’56 Dames 1 eindigde in 3-1.