B1 houdt punten niet in Marle

Geplaatst op 02-05-2015 17:50. Laatst gewijzigd op 02-05-2015 19:28.

Om 10:45 uur was het zover, we waren begonnen. Wij zetten ASC B2 gelijk onder druk. Dat had effect want wij hadden het meeste balbezit. Er werd goed gecombineerd en na een kleine 10 minuten leverde dat de eerste goal van de wedstrijd op, 1-0. Even later opnieuw een aanval en opnieuw een goal, 2-0. ASC liep achter de feiten aan en daar konden wij van profiteren. Na 35 minuten spelen werd het via een strafschop 3-0. ASC wist was terug te doen. Het stond met 35 minuten op het scorebord 3-1. Net voor rust maakten wij de 4-1. Na rust waren de rollen omgedraaid, Wij liepen achter de feiten aan en ASC was veel aan de bal. Het duurde dan ook niet lang of de 4-2 werd een feit. Wij waren even de kluts kwijt en binnen de kortste keren stond het 4-3. We konden de 4-4 nog even uithouden maar we konden ze niet tegenhouden, het werd het 4-4. Wij kwamen maar niet aan de bal, en ASC wist daar wel raad me. Ze combineerden goed en scoorden ook de 4-5. Ook aan de kant van ASC werd een strafschop toegekent, die ging erin het stond 4-6. Uiteindeijk wisten we weer iets terug te doen, we scoorden de 5-6. ASC liet het er niet bij zitten en maakte er nog 5-7 van. Dit is ook de eindstand. Voor het publiek een mooie wedstrijd om naar te kijken, voor ons was dat iets minder. Volgende week spelen we onze laatste competitie wedstrijd, uit tegen Balkbrug/Avereest.