B1 houd koppositie in handen na een 7-6 overwinning op Den Ham!

Geplaatst op 09-11-2015 20:38.

Een beetje aan de late kant, maar hierbij een verslag van het spektakelstuk van afgelopen zaterdag. Na een paar minuten crieërden wij al een grote kans, maar die werd gemist. Kort daarna was het Den Ham die een goede aanval opzette en de 0-1 scoorden. 5 minuten later werd ook de 0-2 gescoord door Den Ham. Den Ham liet het tempo iets zakken, daar konden wij van profiteren. Het werd 1-2. Wij wisten het spel weer te maken en we scoorden de 2-2. Den Ham werd weer sterker en maakte de 2-3, vervolgens ook de 2-4. Toen ging het snel, de 2-4 en 2.5 was ook een feit. Voor rust werd ook nog de 2-6 gemaakt. Er was dus werk aan de winkel. De 2e helft moest het gebeuren. Dit lukt ook aardig, we kwamen terug van een 2-6 achterstand naar een 4-6 achterstand. Daarna zakte het tempo weg en gebeurde er weinig. Maar toch werd de 5-6 gescoord, dit kwam op het goede moment. Want even later maakten we ook de 6-6. Door een overtreding van Den Ham in de 16 meter werd ons een strafschop toegekend. Deze werd benut, en het stond 7-6. Een paar minuten voor tijd kreeg Den Ham nog een strafschop. Gelukkig werd deze gestopt en konden we de wedstrijd met een 7-6 overwinning afsluiten. Door deze overwinning hebben we de koppositie behouden. Volgende week wacht ons opnieuw een moeilijke wedstrijd tegen de nummer 3 Vroomshoopse Boys.