Winst tegen dames Den Ham

Geplaatst op 02-04-2017 19:52.

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Mvv'69 vr1 tegen Den Ham vr2 op het programma.

Den Ham stond met 5 punten en 2 wedstrijden meer gespeeld onder Marle, deze wedstijd zou Marle dus kunnnen winnen.

De dames van Marle begonnen goed aan de wedstrijd, er werd in de 13de minuut al gescoord door Lieke Thijs die een mooie voorzet van Annelien kreeg. Marle bleef kansen creëren, maar ook Den Ham wist af en toe Gonneke Bartels onze keepster te vinden. Tot de 43ste minuut bleef het scorebord op 1-0 staan, maar door een mooie conner werd daar verandering in gebracht. Lieke kopte de bal maar de bal werd geblokt, de rebound werd hard in geschoten door Annelien. Na 2 minuten werd er weer gescoord door Marle, Jantine pass de bal naar Germa die de bal goed over de keeper stift.

Ruststand 3-0

Na de rust begon Marle weer sterk aan de wedstrijd in de 50ste minuut breekt Annelien goed door en speelt de bal naar Lieke, maar ze kon de bal net niet binnen schieten. In de 66ste minuut werd er weer mooi uitgespeeld en wist Lieke de bal netjes in het doel te plaatsen. Marle bleef in de aanval maar het scooren bleef  uit.