JO13-1G heeft belangrijke punten gepakt

Geplaatst op 05-11-2017 12:39.

Den Ham - MVV’69 JO13                                         04-11-17

Het was een van de spannendste wedstrijden in deze najaarscompetitie. We moesten tegen Den Ham D4 (JO13).

Den Ham is de koploper in de competitie, we hebben hetzelfde punten aantal, alleen het doelsaldo van Den Ham was iets meer dan dat van ons. De wedstrijd begon meteen goed voor MVV’69 in de eerste minuten scoorde MVV, het stond 0-1. Er werd gescoord door Joël Grotenhuis.

Drie minuten voor rust scoorde Den Ham (1-1). Toen was het rust, we kregen een goede peptalk van onze coaches (Mariska Kamphuis & Jan Kleinjan). Met een nieuwe opstelling begonnen we aan de tweede helft.

Het bleef spannend, er werden overtredingen gemaakt, de bal ging heen en weer. Daarna werd er gescoord door MVV’69 (1-2). Er werd deze keer gescoord door Danny Beverdam. Toen werd er afgefloten. Ondanks dat het een moeilijke wedstrijd was hebben we toch gewonnen met 1-2! We staan 1ste met ons team in de competitie en ik weet dat blijft zo!

Geschreven door: ​Julia Braakman