Mvv'69 vr1 - SVO VVZ vr2

Geplaatst op 12-11-2017 13:04. Laatst gewijzigd op 12-11-2017 20:18.

SVO VVZ staat met 1 punt boven MVV'69, als we deze wedstrijd winnen, kunnen we weer een paar plaatsen stijgen. Voor de wedstrijd is besproken om meteen druk te zetten en te laten zien wie we zijn, dit werd ook gedaan door MVV en creerde in de 1ste minuut al een kans, maar deze werd niet benut. Van beide kanten werd er rommelig gespeeld en beide wisten de bal niet goed in de ploeg te houden. In de 7e minuut schoot Jantine de bal mooi voor en vloog zo de goal in. 1-0 MVV Door wat heen en weer voetbal en kleine kansjes voor beide teams wist Gea toch de 2-0 en de 3-0 te scoren.

Ruststand 3-0

Na de rust begon MVV weer rommelig en zakten ze wat in, SVO VVZ brak meer door een kregen een paar kansjes maar die werden niet afgemaakt. In de 70e minuut wist toch MVV weer door te breken en scoorde Sandra de 4-0. De 5-0 werd gemaakt door een mooie solo actie van Lisa. Het bleef een rommelige wedstrijd en door een vrije trap scoorde Sandra heel rustig de 6-0. In de 88ste minuut raakte er iemand van de tegen partij geblesseerd en besloot de scheids de wedstrijd af te fluiten.

Het was een slordige wedstrijd, maar toch hebben we 3 punten gepakt en zijn we weer 3 plekken gestegen in de lijst.

Volgende week staat HHC Hardenberg VR2 op het programma.