Wedstrijdverslag Lemele - MVV'69

Geplaatst op 18-12-2017 16:20.

Zaterdag 16 december 2017 14.30 stond de wedstrijd tegen Lemele op het programma. Vorige week was de wedstrijd tegen SVV’56 afgelast, waardoor het eerste een weekje rust heeft gehad na het punt tegen Daarle.

Mvv’69 startte in de volgende formatie:

Doel: Wessel Ring

Achterhoede: Niek Stokman, Jelle Grefelman, Ronald Sasbrink, Jan Heuver

Middenveld: Stefan Boeve, Stefan Eek Timmerman, Arjan Egberts, Rick Heisterkamp

Voorhoede: Jeroen Thijs, Berry Grotenhuis

Bank: Dinand Hekman, Leendart-Jan Haller, Jasper Bosch

Staf: Johan Reimink (Trainer), Peter De Weert (Leider), Johan Schutte (Vlagger)

Na een afwezigheid van vier wedstrijden was onze aanvoerder Rick Heisterkamp weer terug in het veld.

In de tweede minuut van de wedstrijd was er direct paniek voor de goal bij MVV, maar gelukkig liep dit goed af. Lemele heeft het eerste kwartier meer de bal, maar creëren geen uitgespeelde kansen.

In de 15e minuut krijg MVV een vrije trap aan de zijlijn en Berry slingert hem prima in de 16 van Lemele, maar een verdediger van Lemele kopt de bal weg.

Lemele blijft meer de bal houden en komt vaak gevaarlijk voor de goal van MVV, maar tot echte grote kansen leidt dit gelukkig nog niet.

In de 28e minuut een goede aanval van MVV waaruit een grote kans voor Stefan Eektimmerman komt, maar helaas geen goal.

Dan in de 30e minuut een droog schot van Lemele vanaf randje 16. De bal vliegt de kruising in en Wessel is kansloos op dit schot. 1 – 0 voor Lemele.

In de 34e minuut wederom grote kans voor Lemele, maar tot een corner gepareerd door de verdediging van MVV. Uit de corner is het helaas wel raak, Lemele kopt de bal gemakkelijk in. 2 – 0 voor Lemele.

In de 39e minuut komt MVV weer in de buurt van de goal van Lemele. De verdediging van Lemele krijgt de bal niet weg, maar MVV kan niet profiteren. Uit de tegenaanval is Lemele snel bij de goal van MVV. De back van Lemele gooit hem voor de goal, Johan vlagt voor buitenspel, maar de scheids wil hier niks van weten en de aanvaller van Lemele kopt de 3 – 0 binnen.

De scheidsrechter fluit voor de eerste helft bij een 3 – 0 tussenstand. Lemele is de betere partij en creëert meer kansen dan MVV.

De tweede helft begin rustig van beide kanten en er gebeurt weinig tot de 52e minuut Lemele ineens gevaarlijk wordt, maar de laatste pass van Lemele is niet goed waardoor Wessel de bal makkelijk kan oppikken.

In de 54e minuut probeert Lemele het is van afstand met een schot uit de tweede lijn, maar Wessel redt op deze inzet.

In de 57e minuut komt MVV voor het eerst in de tweede helft bij de goal van Lemele. Een vrije trap wordt door Ronald goed in de 16 gebracht, maar helaas geen grote kans.

In de 63e minuut zorgt de gevaarlijkste man van Lemele voor de 4 – 0 met een afstandsschot van buiten de 16.

Na de 4 – 0 heeft Lemele het wel gezien en doet het rustig aan. Af en toe komt Lemele er snel en gevaarlijk uit, maar dit leidt niet tot meer goals van Lemele-kant. MVV kan, op een schot van Arjan Egberts in de 86e minuut na, niet meer gevaarlijk worden.

De scheidsrechter fluit voor het eindsignaal en beide teams kunnen gaan douchen. MVV weet de goede wedstrijd tegen Daarle niet mee te nemen tegen Lemele.

Lemele-uit was de laatste wedstrijd voor de winterstop. Het eerste begint op donderdag 4 januari weer met trainen om zo fit aan de tweede seizoenshelft te beginnen.

De volgende wedstrijd in competitieverband voor MVV’69 is 27 januari uit tegen PH om 15:00, maar MVV speelt nog enkele oefenwedstrijden waaronder op 20 januari thuis tegen PW 1885 om 14:30. Wij hopen ook dan weer op uw support en willen u bedanken voor uw support in de eerste seizoenshelft.