MVV komt tekort tegen Wijthmen

Geplaatst op 18-04-2019 19:17. Laatst gewijzigd op 28-05-2019 18:45.

16-04-2019

Inhaalwedstrijd Wijthmen - MVV'69

Dinsdag avond, de avond waar in de Champions League op het hoogste niveau gespeeld word word er ook in de 4e klasse d een wedstrijd gespeeld, de nummer 5 vs de nummer 12 van de competitie de roodhemden tegen de oranjehemden.
Vorige wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.
Scheidsrechter Hiemstra floot om 18.30 uur voor start van de wedstrijd.

In een 'saai' duel ging de winst met 2-0 naar v.v. Wijthmen.

Beide ploegen begonnen gelijk op maar creëerden vrij weinig, MVV kwam voetballend redelijk mee maar leverde niks op.
Ook aan de kant van de gastheren werden er weinig kansen gecreëerd, in de 30e minuut kwam Wijthmen op voorsprong.
Een bal kwam via de verdediging van MVV via de kluts voor een speler van Wijthmen deze kon de bal ongehinderd tegen de touwen schieten en zette hiermee de 1-0 op het score bord.
MVV eindigde de 1e helft met aardig voetbal en gaven ook zeker weinig iets wat ze de 2e helft wouden doortrekken.

2e helft kwam Wijthmen iets scherper uit de kleedkamer , MVV kreeg er geen grip op.
De 2e helft verliep hetzelfde als de 1e , weinig kansen van beide ploegen en redelijk voetbal.
Doordat MVV op jacht ging naar de 1-1 ging trainer Visscher aanvallend wisselen, hierdoor kreeg Wijthmen wat meer ruimte om te voetballen.
De ruimte die ze kregen benutten ze in de 70e minuut, de 2-0 kwam op het scorebord; een goed schot iets buiten de 16mtr werd onhoudbaar achter keeper Boeve geschoten.
MVV was niet bij machte om hun spel te laten zien van de afgelopen weken , er werd zeer weinig weggeven maar vandaag ook zeer weinig gecreëerd.
MVV bleef het proberen maar dit was een avond dat het gewoonweg niet wou lukken , niet omdat de tegenstander nu zo goed was gewoon een 'off day'

Eindstand 2-0 voor de gastheren in een zeer saaie pot voetbal waarin beide ploegen niet hun spel lieten zien.

De paashaas is aankomend weekend het veld nodig in Marle dus word er niet gespeeld op sportpark De Leemkamp.
Zaterdag 4 mei om 14.30 speelt MVV de 'derby van het oosten' thuis tegen Daarle, in Daarle werd het 1-1.
U bent van harte welkom op sportpark De Leemkamp om MVV naar de winst te 'schreeuwen'