MVV’69 - DRC’12

Geplaatst op 09-02-2020 16:27.

MVV’69 VS DRC’12    3-0
In een bizarre wedstrijd met grove tackles, gevaarlijke duels en een grensrechter van DRC die alles afvlagt wanneer het gevaarlijk wordt, weten de mannen van trainer Visscher gelukkig en wonderbaarlijk ongeschonden van het veld te komen met de 3 punten in de ‘tasse’. Er zijn tevens doodsbedreigingen aan een speler van MVV gericht, te schandalig voor woorden.
Gelijk na het fluitsignaal gaat MVV er volle bak op en dit resulteerde in een vroege voorsprong. Na 1 minuut ballen werd er gelijk een overtreding gemaakt op Jesper en gaf de scheids een vrije trap aan MVV. De bal kwam via een stuit tegen het lichaam aan van de keeper en kwam hierdoor terug in de 16 Jesper reageerde snel maar werd door de keeper onderste boven gekegeld en de bal ging terecht op de stip. 1-0 door Joeri Kosters! MVV was heer en meester en het spel speelde de hele 1e helft op de helft van DRC af. Minuut 10 haalt de keeper van DRC de bal achter de doellijn weg helaas voor MVV ziet de scheids dit niet, paar minuten later is het Rik Huisken die een vrije trap van Ronald vergeet in te koppen hij staat oog in oog met de keeper maar mist de bal. Minuut 20 Eektimmerman 1 op 1 met de keeper van DRC helaas loopt hij te ver naar de buitenkant en kan de keeper in eerste instantie de bal redden en wordt hij in de rebound van de doellijn gehaald. DRC zit constant in de verdedigende houding en dat doen ze met alles wat ze hebben, af en toe wordt er volledig de bal gemist maar wordt er flink ingehakt op de benen. Geen kans creëren ze en zo heeft Haselhorst een rustige middag. Minuut 25 Stefan loopt de verdediging er na een steekpass volledig uit en staat 2 meter VOOR!!!! de laatste man maar de vlagger van DRC dacht daar net wat anders over….. paar minuten later is Steijn Roelofs die de bal simpel in kan tikken nadat een schot van Jasper van richting veranderde 2-0 geheel terecht. Minuut 40 schiet Rik Huisken een perfect afgemeten vrije trap van Ronald binnen maar weer staat die vlagger met zijn vlagje te zwaaien en wordt de goal afgekeurd, geheel onterecht want ook hier komt hij voor zijn directe tegenstander langs, bij lange na geen buitenspel, affijn de man met de vlag zal thuis wel niks te vertellen hebben en dat uit zich op deze manier BIZAR!! Minuut 45  weer een vrije trap voor MVV en deze word door Rik helaas over gekopt.
Russtand 2-0
2e helft zelfde spelbeeld MVV heerst en DRC komt er niet uit. Gelijk na rust is het weer Eektimmerman die 1 op 1 met de keeper komt maar de bal tegen de keeper aanschiet. MVV houdt de druk er volledig op en weet zich goed staande te houden en de mannen houden het hoofd koel door niet te reageren op de spelers van DRC (complimenten voor de mannen voor MVV want het was een heksenketel af en toe). In de 64ste minuut maakt Steijn zijn 2e van de middag na een prima actie van Stefan die de bal goed breed legt en Steijn simpel kan intikken. De eerste wissel van MVV komt in minuut 67 Jesse verlaat het veld en Mart komt binnen de lijnen. Steijn komt in minuut 69 oog in oog met de keeper van DRC de keeper houd de bal tegen met handen…. Helaas voor de keeper stond hij buiten de 16 meter en krijgt dan ook terecht de rode kaart. MVV blijft doordrukken en heeft geen kind aan DRC die niet of nauwelijks op de helft van MVV komt. Joeri Kosters verlaat het veld voor Berry Grotenhuis en 2 minuten later wordt herr Bosch vervangen door Jeroen Thijs. Jesper Grotenhuis raakt rond minuut 83 de bal perfect maar ziet zijn inzet net langs de verkeerde kant van de paal verdwijnen. Minuut 90 is het ook wel klaar en fluit de scheids de wedstrijd af (complimenten voor de scheids die deze laste pot tot een goed einde bracht). Blij met de 3 punten en blij dat we heelhuids het veld af konden!
Volgende week stoomt de oranje trein af richting Hengelo, daar wordt om 14.30 uur afgetrapt tegen ATC’65. Hopelijk zien we u dan weer!!